Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Borderlands 3

Borderlands 3 har solgt nesten 14 millioner eksemplarer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Take-Two har flere grunner til å være fornøyde. Både Grand Theft Auto V og Red Dead Redemption 2 fortsetter å prestere ekstremt bra, men det er faktisk ett annet stort varemerke som håver inn for dem også - Borderlands.

Og det seneste spillet i serien har også solgt utrolig bra. Det har for øyeblikket solgt nesten 14 millioner eksemplarer ifølge den seneste kvartalsrapporten fra Take-Two, hvilket gjør at det sakte men sikkert nærmer seg Borderlands 2 som solgte 25 millioner eksemplarer i løpet av sin levetid.

Det blir også spennende å se hvor godt det noe annerledes Tiny Tina's Wonderlands presterer når det lanseres i begynnelsen av neste år til PC, PlayStation og Xbox. Har du trua?

Borderlands 3

Relaterte tekster

1
Borderlands 3Score

Borderlands 3

ANMELDELSE. Skrevet av Odd Karsten Svartaas

Borderlands 3 er endelig her, og Odd Karsten som er skikkelig Borderlands-fan har nå spilt igjennom det. Lever det opp til forventningene?

0
Borderlands 3 er gratis på PC

Borderlands 3 er gratis på PC

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Det ante meg at Epic Games hadde noe spennende på gang da de ikke ønsket å avsløre hva det neste gratisspillet på Epic Games Store ville bli forrige torsdag, og det viser...Loading next content