Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Braid

Braid for dyrt?

Mannen bak XBLA-spillet forklarer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Denne uken dukket en aldri så liten spillperle opp på Xbox Live Arcade, nemlig Braid. Prisen på stive 1200 Microsoft-poeng har imidlertid blitt en vel stor kamel å svelge for mange, når andre arcade-spill ligger på 800.

I et intervju med 1Up sier Jonathan Blow, mannen bak den vesle genistreken, at han gjerne skulle sett Braid til 800 poeng, men at han da sannsynligvis ville gått konkurs, eller havnet i en gjelsdkrise om spillet kun nådde et nisjepublikum. Med en høyere pris vil han kanskje selge færre spill, men likevel ha til salt i maten, altså.

Vi har testet Braid, og det er faktisk intet mindre enn et herlig lite plattformpuzzlespill som alle burde sjekke ut. Last ned trial-versjonen helt gratis, og liker du det du ser, så er det verdt å bla opp 1200 Microsoft-poeng for et spill som best av alt kan forklares som en plattformversjon av Portal. Det har ingenting med portaler å gjøre, men følelsen, det smarte banedesignet og gåtene minner om Valves vesle eksperiment.

Braid
Braid
Braid
Braid
Braid

Relaterte tekster

BraidScore

Braid

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Innovasjon, nytenking, kreativitet og oppfinnsomhet lever i beste velgående. Hils på Braid, vårt nye favorittspill.Loading next content