Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Bravely Default II

Bravely Default II utsettes til februar

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De fleste ante vel hva som var i vente etter at det har vært urovekkende stille fra Silicon Studio angående Bravely Default II den siste tiden, så her er meldingen vi bare har ventet på.

Dagens Nintendo Direct Mini: Partner Showcase-sending åpnet nemlig med en ny trailer fra Bravely Default II som avslører at spillet har blitt utsatt til den 26. februar. Som et lite plaster på såret gir traileren oss også en fin introduksjon av de fire hovedfigurene i spillet, så forhåpentligvis hjelper det litt på skuffelsen.

HQ
Bravely Default II

Relaterte tekster

2
Bravely Default IIScore

Bravely Default II

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Bravely Default II er kanskje ikke den samme umiddelbare klassikeren som forgjengeren, men stilen, musikken og kampsystemet vil underholde både nye og gamle spillere.

0
GRTV spiller Bravely Default II

GRTV spiller Bravely Default II

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Bravely Default II, som tross tittelen er det tredje spillet i serien, har nå vært ute i et par uker. Det har fått relativt gode anmeldelser, blant annet av Ingar som ga...Loading next content