Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Brawlhalla

Brawlhalla blir mobilspill

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går avholdt Ubisoft deres Ubisoft Forward-presentasjon, hvor vi som forventet ble introdusert for masse nyheter om selskapets kommende spill. Og selv om eventet hovedsaklig var dedikert til de store spillene, så var det også gjort plass til en mindre nyhet.

I går offentliggjorde Ubisoft nemlig at det populære gratis slåssespillet Brawlhalla, som hittil har vært tilgjengelig på PC og konsoll, nå også snart kommer til iOS og Android. Det skjer den 6. august. Mobilversjonen kommer til å støtte crossplay, og det blir tilsynelatende også mulig å tilpasse kontrollene ganske så mye.

Sjekk ut annonseringstraileren nedenfor.

HQ

Relaterte tekster

0
Brawlhalla blir mobilspill

Brawlhalla blir mobilspill

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

I går avholdt Ubisoft deres Ubisoft Forward-presentasjon, hvor vi som forventet ble introdusert for masse nyheter om selskapets kommende spill. Og selv om eventet...

0
Rayman inntar Brawlhalla i november

Rayman inntar Brawlhalla i november

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

En rekke slåssespill liker å ha figurer fra andre franchiser i figurutvalget sitt, men Ubisofts Brawlhalla har holdt seg unna noe slikt. Frem til nå. Det franske...Loading next content