Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty

Britisk regulator foreslår å fjerne Call of Duty fra Microsofts Activision Blizzard-avtale

Det ville nok senket verdien betraktelig.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

UK Competition and Markets Authority (CMA) tilbyr noen potensielle løsninger til Microsoft som muligens kan reduserer konkurransen i spillmarkedet med sin Activision Blizzard-avtale.

En av disse løsningene er for en delvis avhendelse av Activision Blizzard, noe som kan bety å selge den delen av virksomheten som omhandler Call of Duty, selge Activision helt eller selge både Activision- og Blizzard-segmentene.

Ellers er CMAs andre løsning å forby fusjonen. Selv om Microsoft konsekvent har hevdet at de ikke vil gjøre Call of Duty til en Xbox-eksklusiv ønsker CMA heller at selskapet selger enten franchisen eller Activision for å unngå konstant overvåking av situasjonen.

CMA inviterer nå svar fra interesserte parter til sin liste over foreslåtte rettsmidler. Den endelige rapporten skal leveres innen 26. april, så det er sannsynlig at ingenting vil bli satt i stein til da.

Hva tror du? Bør Microsoft fjerne Call of Duty fra avtalen?

Takk, VGC.

Call of Duty

Relaterte tekster

Call of DutyScore

Call of Duty

ANMELDELSE. Skrevet av Johannes Hobæk

Call of Duty har store likhetstrekk med Medal of Honor, i tillegg er det tydelig inspirert av krigsfilmen Enemy at the Gates og serien Band of Brothers.Loading next content