Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dead Space 3

Bruk ekte penger i Dead Space 3

Crafting blir en viktig del av spillet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Å sette sammen egne våpen, altså såkalt crafing, blir en viktig del av det kommende Dead Space 3. Men hva om du ikke har tid til å saumfare omgivelsene etter materialene du trenger? Da kan du ganske enkelt kjøpe dem.

Det skriver spillsiden VG247, som har snakket med produsent Yara Khoury fra Visceral Games:

- Du kan kjøpe ressurser med ekte penger, men du kan også bruke scavenger bots for å sikre deg valutaen man bruker i spillet, forklarer Khoury som understreker at det ikke er påkrevd å bruke penger.

Khoury poengterer dessuten at man kun vil få muligheten til å kjøpe materialene man trenger til de beste våpnene, og disse blir først tilgjengelige mot slutten av spillet. Man kan med andre ord ikke kjøpe seg til en enklere opplevelse der man har superkraftige våpen helt fra starten av. Og det er kanskje like greit?

Dead Space 3

Relaterte tekster

Dead Space 3Score

Dead Space 3

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Ja, det blir bare mer og mer action i Dead Space-serien, men vår anmelder har likevel latt seg imponere...

4
Dead Space er ikke erklært død

Dead Space er ikke erklært død

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det nyeste spillet i EAs romskrekkserie, Dead Space 3, solgte ikke like mange eksemplarer som utgiveren hadde håpet. Nå arbeider utvikler Visceral Games på Battlefield:...Loading next content