Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pokkén Tournament

Bruk hele Amiibo-samlingen i Pokken Tournament

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi visste allerede at de første eksemplarene av Pokkén Tournament inkluderer et Shadow Mewto-Amiibokort, noe som lar deg spille som den legendariske Pokémonen i spillet. Amiibostøtten stopper dog ikke der.

Nå hevder nemlig Nintendos hjemmeside at du vil kunne bruke hver eneste Amiibo i spillet. Uheldigvis snakker vi ikke om muligheten til å spille som de respektive figurene, men kun tilgang til ulike gjenstander i spillet.

Pokkén Tournament

Relaterte tekster

6
Pokkén TournamentScore

Pokkén Tournament

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Det er nesten overraskende at et konsept som på papiret fungerer så godt har tatt så lang tid. Velkommen til Pokémons svar på Tekken: Pokkén Tournament!

0
Ny figur til Pokkén Tournament avslørt

Ny figur til Pokkén Tournament avslørt

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Pokkén Tournament har blitt en stor suksess for Bandai Namco og Nintendo, noe som har resultert i bred støtte siden lanseringen i mars med nytt innhold og forbedringer....Loading next content