Norsk
Gamereactor
nyheter
Bully: Scholarship Edition

Bully-oppfølger på vei?

Musiker forsnakket seg i intervju

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bully, eller Canis Canem Edit, som det het her i Europa da det ble gitt ut til Playstation 2 (eller Bully: Scholarship Edition, da det noen år senere kom på Wii og Xbox 360), står fremdeles som et av redaksjonens absolutte favorittspill gjennom tidene, og da nettstedet The Gaming Liberty nylig intervjuet mannen bak det fabelaktige lydsporet, Shawn Lee, satte vi nesten kaffen i halsen.

I intervjuet ble musikeren spurt om han etter å ha jobbet på både The Getaway og Bully var åpen for å lage spillmusikk også i fremtiden, og dette var svaret:

- Ja, det ser ut til at jeg kommer til å lage lydsporet til Bully 2 om ikke lenge.

Med tanke på hvor mange ganger spill har blitt ufrivillig annonsert via forsnakkelser fra bidragsytere som ikke er vant til hemmelighetskremmeriet i spillbransjen, er dette absolutt gode nyheter for Rockstar- og Bully-fans. Vi håper det er hold i forsnakkelsen, og at vi kan komme tilbake med mer om Bully 2 i ikke altfor fjern fremtid.

Bully: Scholarship Edition

Relaterte tekster

Rykte: Bully 2 er under utvikling

Rykte: Bully 2 er under utvikling

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Rockstar nyter fortsatt enorm suksess med Grand Theft Auto V, og snart kommer det etterlengtede Red Dead Redemption 2. På toppen av dette ser det også ut til at de...

2
Bully slippes til mobil i dag

Bully slippes til mobil i dag

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det er nå ti år siden Rockstars Bully ble sluppet til Playstation 2, og dette jubileet skal Grand Theft Auto-gjengen markere ved å slippe spillet til Android og iOS....Loading next content