Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Burnout Paradise

Burnout: Paradise

Demoen er online litt lengre

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du har lastet ned demoen av Burnout: Paradise og gjerne vil suse ned boulevardene litt lengre i spillets online-mode, så kan du glede deg over Electronic Arts beslutning. Firmaet har nemlig meddelt at man ikke som planlagt stenger demo-serveren den 1. februar, men i stedet fortsetter å la den kjøre til den 15. februar.

En talsmann fra EA sa følgende om beslutningen:

"Som dere sikkert vet så er Burnout: Paradise bygget opp rundt komplett frihet og muligheten for å utforske alt, så vel offline som online. Demoen ga spillere verden over muligheten for å prøve dette. Siden at online multiplayer delen av spillet er så stor en del av Burnout Paradise, så har vi valgt å opprettholde muligheten for å gå online et stund til."

Burnout Paradise
Burnout Paradise
Burnout Paradise

Relaterte tekster

Burnout ParadiseScore

Burnout Paradise

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

En fartsgal superby, perfekt konstruert for høyoktans superkamper. Petter bak rattet på spillhistoriens mest voldsomme racingspill.

3
Burnout-skaperne forlater Criterion Games

Burnout-skaperne forlater Criterion Games

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

To av grunnleggerne bak Criterion Games, og skapere av Burnout-serien, har valgt å forlate selskapet. "Alex Ward, creative director hos Criterion Games, og Fiona Sperry,...Loading next content