Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pokémon X/Y

Bytt ut julemusikken med lekne Pokémon-toner

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

På iTunes kan du nå skaffe deg lydsporet til Pokémon Leaf Green og Fire Red, og prisen på herligheten er 125 kroner. Hvis du hele vil kjøpe de 90 sangene stykkvis, må du ut med intet mindre enn 810 kr.

Det er også mulig å skaffe seg albumet med musikken fra Pokémon X/Y. Her finner du litt over 200 sanger til 95 kroner. Vi anbefaler at du går får hele albumet ettersom totalsummen hvis du kjøper låtene hver for seg kryper over 1900 kroner.

Uansett, du er ikke nødt til å finne deg i at det spilles Last Christmas og Rockin' Around overalt hvor du ferdes.

Pokémon X/Y

Relaterte tekster

Pokémon X/YScore

Pokémon X/Y

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Gamefreak har hatt storrengjøring i studioet, og resultatet er et av de beste Pokémon-spillene på mange år. Vi har kanskje ikke fanget alle, men karakteren er i alle fall satt...

5
Pokémon-kampanje på Gamestop

Pokémon-kampanje på Gamestop

NYHET. Skrevet av Redaksjonen

Det ser ut til at Nintendo vil sparke liv i interessen for Pokémon-franchisen før utgivelsen av det kommende Pokémon Omega Ruby/Alpha Sapphire. De har i hvert fall gått...Loading next content