Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Black Ops 3

Call of Duty: Black Ops 3 får egen Zombie-utvidelse

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har snart gått ni år siden Treyarch introduserte Zombie-modusen til Call of Duty-serien, og det aspektet har virkelig tatt av siden den gang. Når Call of Duty: WWII slippes i november har alle studioene prøvd seg på ulike varianter av horde-modusen, noe som virkelig viser populæriteten. Mange har derfor lurt på hvorfor Activision ikke lager et spill som kun inneholder Zombie-delen. Nå kan det virke som om de er ett steg nærmere.

De amerikanske sensurorganet har nemlig satt sin dom over noe kalt Call of Duty: Black Ops III Zombies Chronicles til PC, Playstation 4 og Xbox One. Selve beskrivelsen av spillet er akkurat den samme som Black Ops 3, så det kan virke som om dette er den lekkede Zombie-utvidelsen til spillet. Butikkene har allerede avslørt at denne vil slippes 27. juni. De har også avslørt at utvidelsen ikke bare vil by på nytt innhold, men også tre oppussede utgaver av klassiske kart og Gobblegum-funksjonen. Da gjenstår det vel bare den offisielle annonseringen.

Ville du likt å se et eget zombie-spill i Call of Duty-serien?

Call of Duty: Black Ops 3

Relaterte tekster

Call of Duty: Black Ops 3Score

Call of Duty: Black Ops 3

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

De kommer hvert år og leverer stort sett de samme opplevelsene. I år er det imidlertid annerledes. I år blåste Call of Duty oss fullstendig av banen!Loading next content