Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Black Ops 3

Call of Duty: Black Ops 3-fans har ventet i åtte år på påskeeggavsløring

Merknad til spillutviklere: Uansett hvor lenge du sier at folk må vente på noe kan du satse på at de vil banke på døren din når den tid kommer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En Call of Duty: Black Ops 3-utvikler lovet å avsløre en påskeegghemmelighet åtte år etter at spillet ble lansert, og nå venter tålmodige fans på at han skal leve opp til garantien.

Tilbake i 2013 sa Jason Blundell, tidligere Treyarch-studiosjef og Black Ops 3s regissør, at uansett hvor mange ganger han ble spurt ville han ikke snakke om et påskeegg i spillets Zombies-modus. I stedet sa han at folk kunne spørre ham igjen om «omtrent åtte år».

Selv nå husker folk fortsatt det "umulige påskeegget" Blundell beskrev, og slår seg sammen for å få svar ut av utvikleren.

Det har ikke akkurat gått åtte år siden Black Ops 3 ble utgitt, men fansen håper at vi på et tidspunkt i år kan finne ut hemmeligheten som var skjult i Shadows of Evil hele denne tiden.

Call of Duty: Black Ops 3

Relaterte tekster

Call of Duty: Black Ops 3Score

Call of Duty: Black Ops 3

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

De kommer hvert år og leverer stort sett de samme opplevelsene. I år er det imidlertid annerledes. I år blåste Call of Duty oss fullstendig av banen!Loading next content