Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Black Ops 4

Call of Duty: Black Ops 4s Operation Apocalypse Z offentliggjort

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den siste tiden har dere kanskje lagt merke til noen små endringer i Call of Duty: Black Ops 4 sitt største Blackout-kart. Med blod, ødelagte biler og andre ting har det vært tydelig at Treyarch varmer opp til spillets neste utvidelse, og nå er de klare for å fortelle oss mer.

Utvidelsen heter Operation Apocalypse Z, og vil som forventet bli tilgjengelig på PlayStation 4 i morgen. Du trenger ikke å se mye av traileren under for å forstå at utvidelsen fortjener navnet sitt heller. Både Blackout-kartene og enkelte andre kart vil gjennomgå noen betraktelig endringer som gjør dem nifse og mer passende for de døde. Derfor er det ikke så rart at en ny zombietype kalt Pandemic. Disse er ekstra hardføre, og har ingen problemer med å bryte ned dører og lignende.

Utviklerne har også bestemt seg for å innfri ønskene om å få spille som Reaper i multiplayer, så da får vi blant annet gå berserk med den trofaste Scythen. I tillegg kan vi kose oss med Sticks and Stones igjen

Når det kommer til Zombies går turen nå til en ny utgave av Nuketown som er fire ganger så stor som originalen, hvor blant annet Danny Trejo er tilbake.

I kjent stil vil i tillegg Battle Pass-eiere kunne glede seg til tre nye multiplayerkart og Zombie-eventyret Alpha Omega. Vi kan også se frem til en ny Blackoutmodus som gjør alle som blir drept til zombier. Nærmere informasjon om alt dette og mer kan du finne herog i det øverste bildet.

Spiller du fortsatt? Hvorfor eller hvorfor ikke?

HQ
Call of Duty: Black Ops 4
Call of Duty: Black Ops 4
Call of Duty: Black Ops 4

Relaterte tekster

4
Call of Duty: Black Ops 4Score

Call of Duty: Black Ops 4

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik brukte å være en stor fan av serien, men falt av etter hvert. Nå har Black Ops 4 trukket han så hardt tilbake at vi frykter han har fått whiplash.

0
Eunited vinner 2019 CWL-finalen

Eunited vinner 2019 CWL-finalen

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Den første CWL-finalen noen sinne sluttet i Miami på søndag. Her hadde 16 lag kjempet om en bit av kaken. finalekampen var mellom Eunited og Gen.G. Over to tre-timers...Loading next content