Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Modern Warfare 2

Call of Duty: Modern Warfare 2 er nå på Xbox One

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I fjor fikk jeg en koselig mail fra Sony da de feiret tiårsdagen til PlayStation Store, og der fikk jeg en del informasjon om hva jeg har brukt tiden min på gjennom årene. Blant disse fikk jeg vite at jeg hadde brukt over 625 timer med Call of Duty: Modern Warfare 2, så man kan trygt si at dagens annonsering vekket interessen hos meg.

Call of Duty: Modern Warfare 2 har nemlig akkurat blitt spillbart på Xbox One takket være Microsofts bakoverkompatibilitetsprogram, samtidig som at spillet nå er på tilbud for 269 kroner eller 201,75 kroner om du er Gold-medlem. Mange av dere eier nok uansett spillet fra før, eller kan finne det en del billigere andre steder. Uansett kan du være sikker på at det nå er en god del som starter opp spillet igjen.

Call of Duty: Modern Warfare 2

Relaterte teksterLoading next content