Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Modern Warfare 2

Call of Duty: Modern Warfare 2 får remaster uten multiplayer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det ble en del diskusjoner da Infinity Ward og Activision bestemte seg for å inkludere Call of Duty: Modern Warfare Remastered som en del av spesialutgavene av Call of Duty: Infinite Warfare, men etter hvert ble det mulig å kjøpe Raven Software sin gode oppgradering separat. Da fikk vi spille både enspillerdelen og multiplayeren med en skikkelig ansiktsløftning og noen gameplayendringer, så det var ikke tvil om at ravenen hadde jobbet hardt med remasteren av den store trendsetteren for moderne multiplayerspill. Derfor kommer det litt overraskende at selskapet kanskje ikke strekker seg like langt denne gangen.

For noen dager siden gjorde Amazon nemlig den feilen at de la ut Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered for salg i noen minutter før de innså feilen og fjernet det. Skaden var uansett gjort, og i dag kan kilder CharlieIntel har snakket med bekrefte at en remasterutgave av spillet er på vei, men at vi mest sannsynlig ikke får med multiplayerdelen til spillet. Dette stemmer med det undertegnede har hørt snakk om. Grunnen til at multiplayeren ikke blir med skal være at Activision ønsker å selge det for en lavere pris enn Modern Warfare Remastered, samt at de ikke ønsker å splitte spillerne mellom Call of Duty: Black Ops 4 og Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered.

Enspillerdelen er jo uansett ganske kjent, så det kan nok holde å se bare den oppusset for mange. Så får tiden vise hvordan folk reagerer på en mer realistisk versjon av den mye diskuterte "No Russian"-sekvensen. Bekreftelsen får vi nok uansett ikke før tidligst 17. mai når Black Ops 4 avdukes.

Hva synes du om avgjørelsen?

Call of Duty: Modern Warfare 2

Relaterte teksterLoading next content