Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Modern Warfare II

Call of Duty: Modern Warfare II koster like mye på PS4 og Xbox One som på PS5 og Xbox Series

Du blir tvunget til å kjøpe en Cross-Gen Bundle.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da vi gikk fra PS4 og Xbox One til PS5 og Xbox Series benyttet mange utgivere anledningen til å heve den etablerte markedsprisen på spill fra $59,99 til $69,99. Det ble selvsagt møtt med kritikk, men det viser seg også at selv de gamle versjonene får nye priser.

Som VGC kan avsløre kommer det som vanlig til å være flere forskjellige versjoner av Call of Duty: Modern Warfare II, men det kommer faktisk ikke til å være en dedikert utgave til PS4 og Xbox One.

I stedet er man nødt til å kjøpe en såkalt Cross-Gen Bundle til $69,99, som gir adgang til begge versjonene av spillet. Dessuten har PC-versjonen fått samme pris, men man kan også kjøpe en Vault Edition med ekstra innhold til $99,99.

Om det blir noen prisforskjell på de fysiske utgavene er fortsatt uklart. Det avhenger uansett litt av hva butikkene selv bestemmer å selge det for.

Call of Duty: Modern Warfare II

Relaterte teksterLoading next content