Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Warzone 2

Call of Duty: Warzone 2.0 avslører nytt kartnavn

Det mindre kartet som kommer i sesong 2 vil bli kalt Ashika Island.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I en ny tweet fra Call of Dutys offisielle Twitter-konto har det blitt avslørt at det nye navnet på det mindre kartet som kommer til spillet er Ashika Island.

Innlegget på Twitter avslørte også at vi får mer informasjon om øya senere i dag, som en del av Activision som trommer opp hype for den andre sesongen av Warzone 2.0.

Det mindre kartet er ment å være like stort som det opprinnelige kartet fra det første Call of Duty: Warzone, og vil gi mulighet for raskere spillmoduser.

Ved siden av disse kartendringene vil sesong 2 også føre til retur av 1v1 Gulag og gjøre noen endringer i funksjoner basert på tilbakemeldinger fra spillerne.

Activision har utsatt sesong to av både Call of Duty: Modern Warfare 2 og Call of Duty: Warzone 2.0 for å polere oppdateringene bedre, så forhåpentligvis kan vi se hva de har jobbet med senere.

Call of Duty: Warzone 2

Relaterte teksterLoading next content