Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: World at War

Call of Duty: World at War er spillbart på Xbox One

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har tydeligvis vært god butikk i å gjøre gamle Call of Duty-spill tilgjengelige på Xbox One via konsollens bakoverkompatibilitet, for nå kommer det enda et. Xbox-yndlingen Major Nelson forteller på Twitter at Call of Duty: World at War har blitt lagt til i tjenesten. Originalen ble sluppet for første gang i november 2008, og i tillegg til at spillet er satt til 2. verdenskrig inneholder det dessuten den populære zombiemodusen.

For å kunne spille Call of Duty: World at War må du enten eie Xbox 360-utgaven av spillet på disk eller digitalt, eller så kan du nå kjøpe det på Xbox Store.

Call of Duty: World at War

Relaterte tekster

Call of Duty: World at WarScore

Call of Duty: World at War

ANMELDELSE. Skrevet av Carl Thomas Aarum

Etter et sjangerdefinerende Call of Duty 4: Modern Warfare har Infinity Ward fått en pause, mens Treyarch har snekret sammen World at War. Vi har reist tilbake til andre verdenskrig...Loading next content