Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty

Call of Duty-kart under E3

Smått og godt

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Activision og Infinity Ward er blitt E3-kåte og har nettopp meddelt at fire nye kart kommer til å premierevises og -spilles under messen.

De kart som kommer til å være spillbare på messen er Vossenack og Wallendar (Tysklandbaserte kart), samt Kalach (Russland) og Beaumont-Hague (Frankrike). De to Tyskland-kartene kommer til å slippes for gratis nedlastning via Xbox Live, mens den russiske og franske kartet kommer til selges ilag for 400 Microsoftpoeng på Live Marketplace i løpet av nær fremtid.

I juli kommer dessuten en ny kartpakke, kalt Invasion å slippes. Hele fem baner kommer til å være på Live Marketplace for 900 Microsoftpoeng. Banene kalles Antoville (Frankrike), St. Louet (Frankrike), Amaye sur Seulles (Frankrike), Alam Halfa, (Egypt) og Rostov (Russland).

Mer info om spillet finner du inn på den offisielle nettsiden

Flere nyheter om spillet finner du inn her

Call of Duty

Relaterte tekster

Call of DutyScore

Call of Duty

ANMELDELSE. Skrevet av Johannes Hobæk

Call of Duty har store likhetstrekk med Medal of Honor, i tillegg er det tydelig inspirert av krigsfilmen Enemy at the Gates og serien Band of Brothers.Loading next content