Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Monster Hunter Rise

Capcom avslører flere detaljer om Monster Hunter Rise: Sunbreak til våren

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Capcom har store planer for Monster Hunter Rise. Det actionbaserte rollespillet har vært en stor suksess siden lanseringen på Switch i mars, og det kommer også til PC den 12. januar. I 2022 slippes også en stor utvidelse som har fått navnet Sunbreak.

Hittil har vi ikke sett så mye av Sunbreak, men vi kommer ikke til å trenge å vente så mye lengre på å se mer. Capcom meddeler at de i løpet av våren 2022 kommer til å avsløre mer, så forhåpentligvis får vi en skikkelig trailer med mange flere detaljer da.

Capcom har enda ikke satt noen lanseringsdato på Sunbreak, men om alt går som det skal slippes det til sommeren, så trolig får vi vite lanseringsdatoen til våren.

Monster Hunter Rise

Relaterte tekster

1
Monster Hunter RiseScore

Monster Hunter Rise

ANMELDELSE. Skrevet av Anders Aarhus

Monster Hunter Rise viderefører elementene som ble introdusert i World, og bringer også noe nytt på banen. Anders har anmeldt det...Loading next content