Norsk
Gamereactor
nyheter
Okami

Capcom om Okami

Det er ikke bare en konvertering

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter at Capcom nylig kunne avsløre at Okami er på vei til Wii, har onde tunger hvisket og tisket rundt spillet som værende kun en konvertering som bare skal sende inn litt mer penger ned i firmaets kiste. Men det avviser Christian Svensson, Capcoms strategiske og planleggingsmessige leder. Han sa:

"Hvis det bare var snakk om å tjene noen grunker på en kjapp måte, så er det tonnevis av andre spill som har solgt bedre og som har vært mer populære som kunne lages hurtigere og billigere. Okami var, selv om det det var fremragende, ikke en kjempehit på PlayStation 2, så det er ingen sjanse for en stor salgssuksess på den bakgrunnen. Vi valgte et stort spill som har kostet mye og som krever veldig mye arbeid. Så det er faktisk det motsatte som er tilfellet. Vi har mye å bevise med dette spillet og vi føler at vi kan løfte oppgaven. Så sorry hvis jeg biter litt i kommentaren rundt Okami til Wii som værende en simpel konvertering, men det gjør jeg altså."

Vi ga Okami 9/10 på PlayStation da vi anmeldte det i februar i år og spillet er uten tvil med i oppløpet til årets spill i vårt desember-magasin.

Okami
Okami
Okami

Relaterte tekster

OkamiScore

Okami

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Den malende japanske ulven inntar Nintendo Wii. Jon Cato svinger malerkosten og forteller deg om magien er bevart fra PS2-versjonen.

OkamiScore

Okami

ANMELDELSE. Skrevet av Berit Ellingsen

Berit har latt seg trollbinde av Clover Studios spillperle, og nøler ikke med å utrope Okami til vårens vakreste og mest originale eventyr!Loading next content