Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Captain Toad: Treasure Tracker

Captain Toad: Treasure Tracker reiser til 3DS og Switch

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nintendo Switch har fått en god del Wii U-spill etter hvert, og portene slutter ikke å komme. Captain Toad: Treasure Tracker skal nemlig komme til både Switch og 3DS den 13. juli. Dere som har spilt Super Mario Odyssey har mest sannsynlig pratet med kapteinen noen ganger der også, så da gir det mening at Switch-utgaven av spillet vil komme med noen nye baner basert på det nyeste Marios-spillet. I tillegg til dette kan du spille sammen med en venn ved at partneren kaster turnips på ting mens den andre løper rundt som Toad.

HQ
Captain Toad: Treasure Tracker

Relaterte tekster

1
Captain Toad: Treasure TrackerScore

Captain Toad: Treasure Tracker

ANMELDELSE. Skrevet av Kenneth Flage

Toad har i 30 år vært prinsesseerstatning, sidekick og kanonføde for Mario-brødrene. Men hvordan klarer han seg som kaptein for sitt eget spill?

1
Derfor kan ikke Captain Toad hoppe

Derfor kan ikke Captain Toad hoppe

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Alle som noen gang har spilt høydepunkter som New Super Mario Bros eller Super Mario 3D World vet at Toad-figurene er kapable til å hoppe høyt, men i Captain Toad:...Loading next content