Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
lifestyle

Carice TC2 ser ut til å være den mest bedårende elektriske bilen

Den lille toseteren kommer fra en italiensk produsent som ønsker å hjelpe deg med å "glemme hverdagens problemer".

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter hvert som elbiler blir mer og mer vanlige, ser vi at unike selskaper dukker opp og gir sitt eget syn på elbilområdet. Den siste i rekken er den italienske produsenten Carice, som har laget en bil som kjemper om retten til å bli kalt den søteste elbilen på markedet.

Denne lille toseteren, kjent som Carice TC2, er designet for at sjåføren og passasjeren skal kunne flykte og "glemme hverdagens problemer".

Siden dette er en helelektrisk bil, produserer den null utslipp, og med tanke på at den bare veier 630 kg, lover bilen også en sportslig kjørefølelse, noe som gjenspeiler utseendet som en bil du ønsker å cruise nedover italienske kystveier med. Batteriet hevder også å gi 300 km rekkevidde på en lading.

Hvis du er interessert i en Carice TC2, bilen er tilgjengelig i dag og selges til en startpris på €44,500, og siden den er i samsvar med alle europeiske forskrifter, kan du kjøre den rundt alle land i EU som følger disse forskriftene.

Dette er en annonse:
Carice TC2 ser ut til å være den mest bedårende elektriske bilen
Carice


Loading next content