Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Castlevania blir Netflix-serie til høsten

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For 1,5 år siden kunne filmprodusenten Adi Shankar (kjent for blant annet Dredd og The Grey) avsløre at han jobbet med "en supervoldelig Castlevania-miniserie". Etter lang tid uten nytt begynte folk dog å tro at prosjektet var lagt død, men nå har serien virkelig blitt vekket til live.

Først kom Netflix med en pressemelding som avslørte at de vil sende den første sesongen av serien i høst og den andre sesongen neste år, deretter la Shankar ut denne meldingen på Facebook:

"Castlevania er en original Netflix-serie hvor sesong 1 kommer i 2017 og sesong 2 i 2018. Videre kan jeg personlig garantere at den vil ende trenden, og bli vestens første gode videospilladapsjon"

Konseptet i Castlevania høres jo uten tvil ut som noe som kan passe som en serie, så forhåpentligvis blir dette en ny suksess fra Netflix. Vi kommer jo ikke akkurat til å se et nytt spill fra serien på en stund.

Har du troa på serien? Hva bør de eventuelt fokusere på?

Castlevania blir Netflix-serie til høsten


Loading next content