Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Castlevania: Lords of Shadow 2

Castlevania: Lords of Shadow Collection får dato

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Konami har nå satt lanseringsdato for samlepakken Castlevania: Lords of Shadow Collection for å vekke apetitten vår til Castlevania: Lords of Shadow 2. Sistnevnte kommer fremdeles den 28. februar neste år, mens Collection-pakka slippes den 8. november.

Samlepakken inneholder Castlevania: Lords of Shadow pluss ekstrapakkene Reverie og Resurrection, og du får også nedlastingskoder til HD-versjonen av Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate og en demo-versjon av Castlevania: Lords of Shadow 2.

Castlevania: Lords of Shadow Collection har en pris på 30 euro, omtrent 285 kroner, og slippes altså den 8. november.

Kilde: Konami.

Castlevania: Lords of Shadow 2Castlevania: Lords of Shadow 2

Relaterte tekster

Castlevania: Lords of Shadow 2Score

Castlevania: Lords of Shadow 2

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Visnes

Mercury Steam avslutter sin karriere som Castlevania-utvikler med et av de peneste spillene vi har sett på Playstation 3. Kim har bitt fra seg og satt karakter...

6
Castlevania: Lords of Shadow 2

Castlevania: Lords of Shadow 2

FORSPILL. Skrevet av Gillen McAllister

Mercury Steam beviste med Lords of Shadow at de kunne levere en ekte Castlevania-opplevelse. Vi har sjekket om de nå klarer å følge opp...Loading next content