Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Castlevania Requiem: Symphony of the Night & Rondo of Blood

Castlevania: Symphony of the Night møter Red Dead Redemption 2

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den siste tiden har det blitt stadig tydeligere at PlayStation 4-eiere kunne glede seg til å få spille Castlevania: Symphony of the Night og Castlevania: Rondo of Blood på konsollen sin, og i dag har Konami bekreftet det.

Som kjent vil samlingen hete Castlevania Requiem: Symphony of the Night & Rondo of Blood, og vi trenger sannelig ikke vente heller. Konami har nemlig bestemt seg for å la vampyrer og cowboyer kjempe mot hverandre, for samlingen lanseres til PlayStation 4 den 26. oktober, samme dag som Red Dead Redemption 2. Heldigvis snakker vi ikke her om uberørte utgaver. Disse utgavene vil blant annet emuleres i 4K eller 1080p avhengi av hvilken konsoll og TV du har, penere bakgrunner, muligheten til å velge mellom ulike rendering-typer og selvsagt Trophies. Du kan få en indikasjon på de visuelle forbedringene i den veldig korte traileren og skjermbildene under.

HQ
Castlevania Requiem: Symphony of the Night & Rondo of BloodCastlevania Requiem: Symphony of the Night & Rondo of Blood

Relaterte teksterLoading next content