Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Castlevania Anniversary Collection

Castlevania-samlingen kommer i mai

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Konami fortalte at de vil feire femtiårsjubileet med å blant annet slippe en samling av åtte Castlevania-spill fikk vi bare vite fire av spillene og at den skulle slippes i sommer. I dag er de siste detaljene på plass.

For i tillegg til Castlevania, Castlevania II: Belmont's Revenge, Castlevania III: Dracula's Curse og Super Castlevania IV er det Castlevania Bloodlines, Castlevania the Adventure, Castlevania II: Simon's Quest og Kid Dracula som vil være inkludert når Konami Anniversary Collection: Castlevania vil lanseres det vi nå vet er den 16. mai. Dermed fikk dessverre ikke Skalle noen av ønskene sine oppfylt. Frister den uansett noen av dere?

Castlevania Anniversary Collection

Relaterte tekster

3
Castlevania-samlingen kommer i mai

Castlevania-samlingen kommer i mai

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Da Konami fortalte at de vil feire femtiårsjubileet med å blant annet slippe en samling av åtte Castlevania-spill fikk vi bare vite fire av spillene og at den skulle...Loading next content