Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
World of Warcraft: Cataclysm

Cataclysm slippes digitalt

Hvorfor bevege seg ut døren?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

World of Warcraft: Cataclysm har sendt millioner av spillere ned i en spiral av forventning og almanakkbrenning, og nå viser det seg at man ikke engang trenger å bevege seg ut døren for å oppleve mer Azeroth. På nytt.

Gjennom en fantastisk oppfinnelse vi kaller internett, slippes spillet også som nedlastbart. Den digitale utgaven lanseres på samme tid som den i butikken - dette meddelte Blizzard under helgens Blizzcon.

Det vil være mulig å laste ned Cataclysm på forhånd hvis man bestiller gjennom Battle.net, slik at ingen tid går til spille når dommedagsdørene åpnes den 7. desember.

World of Warcraft: Cataclysm
World of Warcraft: Et spill som spilles mye. Av mange.

Relaterte tekster

World of Warcraft: CataclysmScore

World of Warcraft: Cataclysm

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

Trenger du en god grunn til å tilbringe førjulstiden langt unna både venner og familie? Da bør du isåfall ta vår Cataclysm-anmeldelse i nærmere øyensyn...Loading next content