Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
SPILLDATABASE

CATWOMAN

HQ

tekster

Nyeste populære
0
CatwomanScore

Catwoman

ANMELDELSE. Skrevet av Richard Imenes

Filmspill er ikke kjent for å være blant de mest gjennomførte og lever stort sett på lisensen eller merkenavnet. Skiller Catwoman seg ut fra mengden?

0
Catwoman - 8 flunkende nye skjermiser!

Catwoman - 8 flunkende nye skjermiser!

NYHET. Skrevet av Bernt Erik Sandnes

Electronic Arts kommer snart med et spill basert på den kommende Catwoman filmen med Halle Berry i hovedrollen. Det er engelske Argonaut som står bak utviklingen av spillet og for oss ser det ut til at de har det hele i sin hule hånd!

0
Første skjermiser fra Catwoman

Første skjermiser fra Catwoman

NYHET. Skrevet av Rasmus Berg

Siden vi for en tid tilbake kunne fortelle at engelske Argonaut jobber på et Catwoman spill for EA, har det gått fort fremover. Firmaet har annonsert spillet, som er basert på den kommende filmen, og nå har de første skjermisene dukket opp.

0
EA satser på Catwoman spill

EA satser på Catwoman spill

NYHET. Skrevet av Thomas Tanggaard

Ifølge rykter er Electronic Arts i gang med utviklingen av et spill basert på den kommende Catwoman filmen med Halle Berry i hovedrollen.

Bilder