Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Destiny 2: The Final Shape

Cayde vender tilbake i Destiny 2: The Final Shape

For å runde av Light and Darkness-sagaen, bringer Bungie tilbake en elsket karakter.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nå som Bungie er en del av Sony Interactive Entertainment, var det nesten gitt at de ville ha en tilstedeværelse på PlayStation Showcase. Og det hadde de.

Bungie avslørte ikke bare når den årlige Destiny 2 Showcase vil bli avholdt, men ga oss også den første teaseren av Destiny 2: The Final Shape, den siste delen av Light and Darkness-sagaen, og dette inkluderte avsløringen av en elsket og lenge død karakter: Cayde-6.

Så, mens Cayde opprinnelig døde i Forsaken-utvidelsen for noen år siden, vil The Final Shape se Nathan Fillon tilbake i Bungies sci-fi-univers i en tilsynelatende spektral form.

Når det gjelder når Destiny 2 Showcase vil bli avholdt, som vil gi et enda dypere blikk på den kommende utvidelsen, er dette satt til 22. august 2023.

HQ
Destiny 2: The Final Shape

Relaterte teksterLoading next content