Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Project Sirius

CD Projekt Red forklarer hvorfor Project Sirius starter på nytt

Multiplayerspillet i The Witcher-universet måtte endres tidlig for å spare penger.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Det er mange The Witcher-prosjekter på gang akkurat nå, men en som har skapt overskrifter nylig er Project Sirius, et flerspillerspill satt i fantasiuniverset.

HQ

CD Projekt Red kunngjorde tidligere denne måneden at arbeidet med Project Sirius hadde blitt startet på nytt. Nå, takket være en konferanse streamet på YouTube har vi svaret på hvorfor. Ifølge CD Projekt Reds administrerende direktør kom omstartsbeslutningen til å kutte kostnader tidlig. Han forklarte:

"For å holde oss innovative må vi eksperimentere og være modige når vi prøver nye veier, og for å holde kontrollen og holde riktig kurs, spesielt med et prosjekt som er nytt for oss når det gjelder design og utviklet av et nytt studio i familien vår. Vi må fortsette å evaluere situasjonen underveis. Det er bedre å kutte kostnader tidlig - og til og med starte på nytt om nødvendig - enn å fortsette."

Project Sirius

Relaterte teksterLoading next content