Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Smash Bros. Ultimate

Charles Martinet har fått en Guinness World Record

Med Super Smash Bros. Ultimate under beltet, har han nå lånt stemmen sin til Mario hele 100 ganger.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Med det nylig lanserte Super Smash Bros. Ultimate er Charles Martinet den første stemmeskuespilleren som har lånt stemmen sin til den samme figuren 100 ganger. Figuren er så klart Super Mario. Skuespilleren delte milepælen med fansen på Instagram-kontoen sin, mens han fortsatt var på kontoret til Guinness World Records.

Den amerikanske skuespilleren, som også har vært med i The Game og Runner 3, lånte stemmen sin til Mario helt tilbake i begynnelsen av 90-tallet, men det var ikke før Super Mario 64 at han virkelig ble "stemmen til Mario" og han har vært det siden.

Martinet besøkte Norge i mai i forbindelse med Retrospillmessa, og Charlotte var så heldig å få treffe ham på kontoret til Funcom. Hvordan det gikk kan du lese mer om her.

HQ
Super Smash Bros. Ultimate

Relaterte tekster

6
Super Smash Bros. UltimateScore

Super Smash Bros. Ultimate

ANMELDELSE. Skrevet av Kieran Harris

Nintendos siste store utgivelse i 2018 er endelig her, og det ser ut som de har spart det aller beste til slutt!Loading next content