Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
SimCity

Cheetah Speed er endelig tilbake!

Etter en måned i startgropa skal SimCity-spillerne endelig få oppleve bysimulering i høy hastighet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da den skandaløse lanseringen av SimCity fortsatt var ung valgte EA og Maxis å fjerne enkelte funksjoner fra spillet for å lette på trykket for serverne.

Blant funksjonene som ble midlertidig fjernet finner vi den høyeste hastigheten man kan stille inn simulasjonen på, hastigheten kjent som Cheetah Speed.

Nå melder imidlertid EA at Cheetah Speed omsider er tilbake, til glede for spillere som har savnet fortgang i innsamlingen av sårt trengte skattepenger. Samtidig lover de at en stor oppdatering er underveis.

De ønsker ikke å dele hva som befinner seg i denne 2.0-oppdateringen men svinger du innom reddit finner du en antatt liste over deler av innholdet. Denne ble kopiert fra EAs Tsjekkiske nettsider før informasjonen ble fjernet.

Ellers har Mac-versjonen av SimCity blitt utdelt lanseringsdatoen 11. juni, og det store spørmålet er naturligvis om serverne vil knele også denne gangen.

SimCity

Relaterte tekster

Sim CityScore

Sim City

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Elfving - GR SE

Maxis har ventet i ti år på å gi ut en oppfølger til Sim City 4, og endelig er våre borgermesterbønner hørt. Sim City er her, og det leverer...

3
Moddere utvider SimCity-kartet

Moddere utvider SimCity-kartet

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Et av ankepunktene mot SimCity har vært at området man får til rådighet for å bygge i føles ganske lite. Maxis har tidligere sagt at kartstørrelsen er valgt med tanke på...

7
Maxis fjerner nettkravet i SimCity

Maxis fjerner nettkravet i SimCity

NYHET. Skrevet av Kim Visnes

For litt mindre enn ett år siden lanserte Maxis og Electronic Arts det nye SimCity-spillet til PC, og det har vært en ganske så turbulent tid for selskapene siden den...

3
Maxis vil fremheve SimCity-moddere

Maxis vil fremheve SimCity-moddere

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

SimCity har alt som trengs for å bli alle modderes drøm, og ifølge et blogginnlegg på spillets offisielle hjemmesideskal Maxis begynne å støtte deg som vil skape eget...Loading next content