Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Child of Light

Child of Light-skaperen forlater Ubisoft etter 19 år

Han var også regissør på Far Cry 3 og Watch Dogs 2.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

På et tidspunkt var tanken at Ubisofts Rayman-grafikkmotor UbiArt skulle brukes til å forme en rekke prosjekter, men det ble faktisk kun Child of Light og Valiant Hearts: The Great War (samt noen mobilspill). Siden har flere rykter dog pekt på Child of Light II, men det skjer nok i så fall uten det første spillets regissør, om det i det hele tatt skulle skje.

Som Axios skriver så har nemlig Patrick Plourde nå forlatt Ubisoft etter 19 år, hvor han både har sittet som regissør på Child of Light, men også Watch Dogs 2 og Far Cry 3.

Han skal faktisk fortsatt jobbe med Ubisoft, men ikke for dem, ettersom han ikke lenger ønsker å være en del av deres bedriftsstruktyr:

"Most of my time will be working with Ubisoft, but now I'll have a position outside a traditional structure (with mandate cross department) and I will be able to dabble with other fields outside gaming that I had eyes on for a while without having to ask my employer's permission."

Child of Light

Relaterte tekster

7
Child of LightScore

Child of Light

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Jonas har drømt seg bort i Ubisofts utrolig vakre land Lemuria i rollen som Aurora. Her er hans begrunnelse for hvorfor du også bør gjøre det samme...

3
Disse får du med Xbox Live Gold i april

Disse får du med Xbox Live Gold i april

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Microsoft har annonsert neste måneds Games with Gold, og denne gangen er det bedre enn vanlig. Grunnen til dette er at de feirer 100 millioner nedlastede gratisspill, og...

8
Child of Light kan få oppfølger

Child of Light kan få oppfølger

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Ubisoft har åpenbart innsett potensialet til grafikkmotoren UbiArt Framework, som de brukte både til de to siste Rayman-spillene (Rayman Origins og Rayman Legends) samt...



Loading next content