Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Chivalry: Medieval Warfare

Chivalry vet hva kvinner vil ha

Og det er slett ikke andre kvinner

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det nylig lanserte PC-spillet Chivalry: Medieval Warfare er kjemisk renset for kvinner. Ikke så mye som én dame har funnet veien til spillet, kun barske karer iført tidsriktige rustninger.

Dette er naturligvis gjort med hensikt, og det viser seg at fraværet av kvinner faktisk er et resultat av hensyn til kvinnelige spillere. Det forklarer en representant fra utvikler Torn Banner Studios i et foruminnlegg:

- Jeg tror faktisk at spillet vil være mindre engasjerende for kvinner dersom vi hadde inkludert kvinnelige figurer. Det høres rart ut til å begynne med, men basert på mine erfaringer tror jeg modenhetsnivået på internett, samt det uheldige faktum at FPS-sjangeren er mannsdomintert, ville ført til en dårligere opplevelse for både kvinner og menn, med tanke på handlingene som trolig vil bli utført, forklarer representanten kryptisk.

Det er ikke så greit å skjønne hva de helt konkret mener her, men budskapet er utvilsomt at kvinnelige figurer ikke ville ført noe godt med seg:

- Jeg har ikke noe problem med kvinner som slåss, men det faktum at dette trolig ville endret hvordan publikum ville spilt spillet, gjorde oss bekymret, avslutter representanten.

Chivalry: Medieval Warfare

Relaterte tekster

0
GR Live spiller Chivalry: Medieval Warfare

GR Live spiller Chivalry: Medieval Warfare

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I dagens sending av Gamereactor Live skal vår vert Dóri ta en tur tilbake til 2014, for mannen har tydeligvis fått ridderabstinenser. Forklart på en tydeligere måte skal...Loading next content