Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Resident Evil 5

Chris Redfield er tilbake

Capcom om Resident Evil 5

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Under Microsofts pressekonferanse på E3 viste Capcom endelig frem en trailer fra Resident Evil 5. Det kom ikke særlig mer informasjon enn at spillet faktisk skal lanseres. Nå forteller imidlertid spillets produsent, Jun Takeuchi, at fansens antagelser stemmer: Det er Chris Redfield som er med i traileren.

Jun Takeuchi avslører også at fiendene verken er zombier eller de typene man møtte i Resident Evil 4. Han sier videre at det kommer til å være en jente med i spillet, som alle fans vil kjenne igjen.

Takeguchi-san avslutter imidlertid intervjuet med triste nyheter. Spillet kommer nok ikke til å bli ferdig neste år, så vi må altså vente helt til 2009 for å delta i et nytt skrekkeventyr fra mesterne innen sjangeren.

Resident Evil 5

Relaterte tekster

Resident Evil 5Score

Resident Evil 5

ANMELDELSE. Skrevet av Richard Imenes

Richard er nok en gang på jakt etter T-Virus, og denne gangen går turen til Afrika sammen med en god venninne. Vi har satt karakter på innsiden!

0
GR Live starter helgen med Resident Evil 5

GR Live starter helgen med Resident Evil 5

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Gamereactor Live har tenkt til å avslutte uken med noen gufs og litt action, for det er remasteren av Resident Evil 5 som står på menyen. Redaksjonens Philip har skaffet...

Dette er Capcoms mest solgte spill

Dette er Capcoms mest solgte spill

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Det har tatt mange år, men nå har det skjedd. Et annet av Capcoms spill har gått forbi klassikeren Street Fighter II som det mestselgende spillet i selskapets historie....Loading next content