Norsk
Gamereactor
nyheter
Willow (Disney+)

Christian Slater ønsker å komme tilbake for Willow 2

Men så langt har Lucasfilm ikke bekreftet at det til og med kommer en andre sesong.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

80-tallets fantasyklassiker Willow gjorde comeback som TV-serie i fjor, men fikk en ganske blandet mottakelse. Så langt er en andre sesong oppe i luften, men Christian Slater krysser fingrene.

Han spilte den noe skjebnesvangre karakteren Allagash som bare hadde en mindre rolle i den første sesongen, men Slater har personlige ideer om hvordan dette kan ordnes opp i og sier at han gjerne vil komme tilbake for en ny sesong:

"Det er absolutt en rolle jeg ville likt å fordype meg videre i. Han blir på en måte omsluttet av trollene, og du vet ikke helt hva som skjedde. Jeg mener, jeg har en spesiell teori som jeg ønsker å dele med Jon. Jeg liker å spille denne karakteren, så jeg tenker på måter han kunne ha funnet ut av den situasjonen. Og jeg vil gjerne se hvor dette eventyret går, hvordan vi kan videreutvikle karakterene og ha mer klønete moro. Det er det vi ønsker. Vi vil bare bli underholdt en liten stund, ha det bra, unnslippe galskapen! Det var mye moro, en skikkelig godbit. Kampene er, du vet, de svarte øynene. [Men] det hele er en del av eventyret. Vi får spille disse sprø karakterene og ha det bra. Jeg mener, hva mer kan du be om?"

Så du Willow på Disney+, og hvor interessert er du i en andre sesong?

Willow (Disney+)

Takk Lucasfilm.com

Relaterte teksterLoading next content