Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Chronicles of Riddick på vei til PC?

Det har allerede høstet stor suksess i bl.a. USA hvor de fleste magasiner gir det skyhøye karakterer og det er naturligvis på vei hit senere i år. Vi snakker naturligvis om The Chronicles of Riddick, som er utviklet av svenske Starbreeze Studios.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har allerede høstet stor suksess i bl.a. USA hvor de fleste magasiner gir det skyhøye karakterer og det er naturligvis på vei hit senere i år. Vi snakker naturligvis om The Chronicles of Riddick, som er utviklet av svenske Starbreeze Studios og som er på vei til Xbox.

Nå hviskes det i krokene om at spillet kanskje også er på vei til PC. I hvert fall kan man allerede nå se at The Chronicles of Riddick er på vei til PC 15. november, ifølge EB Games officielle side. Dette er allikevel ikke bekreftet av VU Games og heller ikke Starbreeze Studios vil verken be- eller avkrefte ryktet.

Vi holder naturligvis utkikk etter mer info i saken.Loading next content