Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Chrono Trigger

Chrono Trigger er nå på PC

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

De siste årene har Square Enix blitt stadig ivrigere på å få noen av de klassike konsollspillene sine over til PC, og da gjerne i form av overraskelseslanseringer. Nå er det Chrono Trigger sin tur.

I dag har nemlig Chrono Trigger blitt tilgjengelig på Steam for 119 kroner. Frem til 2. april vil dette være en spesialutgave som inneholder alt man fikk i DS-, Android-, og iOS-utgavene av spillet, noe som blant annet betyr to ekstra dungeons, en medley bestående av fem sanger, 6 wallpapers, og Yasunori Mitsuda sine albumnotater.

Før du kjøper spillet er det greit å presisere at dette altså er porten av mobilutgaven. En versjon som mange mener ikke akkurat er helt perfekt.

Hva synes du?

HQ
Chrono Trigger

Relaterte tekster

2
Musikk i fokus: Chrono Trigger

Musikk i fokus: Chrono Trigger

ARTIKKEL. Skrevet av Tommy Johnsen

RPG-klassikeren Chrono Trigger ble neddrysset av fantastisk musikk fra en annen verden. Vi ser litt nærmere på disse fabelaktige tonene.

2
Chrono Trigger er nå på PC

Chrono Trigger er nå på PC

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

De siste årene har Square Enix blitt stadig ivrigere på å få noen av de klassike konsollspillene sine over til PC, og da gjerne i form av overraskelseslanseringer. Nå er...Loading next content