Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Cities: Skylines

Cities: Skylines fokuserer på industrien i ny utvidelse

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Industrien i nærområdet kan ha veldig mye å si for den økonomiske situasjonen i en by, så dette får ofte en del oppmerksomhet i simulasjonsspill. Cities: Skylines valgte på sin side å fokusere på miljøvennlige grep, natteliv og andre ting i starten, men nå er det tid for å gå til industrien.

Colossal Order kan avsløre at det kommer en ny Cities: Skylines-utvidelse kalt Industries den 23. oktober. Som navnet tilsier vil den gi oss mer kontroll over det industrielle i byen vår, noe som blant annet betyr at vi får en rekke nye industrielle bygninger og teknologi. Dette får vi hjelp med å styre ved at vi også får post-tjenester, fem nye kart, og mulighet til å tilpasse distribusjonskjeden slik at den blir så effektiv som mulig. the supply chain and level it up in order to become more efficient.

Som vanlig kommer det også en gratis utvidelse med en ny radiostasjon, tollbommer og en rekke andre ting.

HQ
Cities: Skylines

Relaterte tekster

1
Cities: Skylines - SnowfallScore

Cities: Skylines - Snowfall

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Visnes

Vinterkulden er fortsatt med oss, og Kim har besøkt Cities: Skylines. Denne gangen for å kose seg i vinterkulden der også.. Varmer spillet, eller gir det ham en kald skulder?

6
Cities: SkylinesScore

Cities: Skylines

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Visnes

Kim har tatt på seg byggehjelm og satt seg ned med Cities: Skylines for å bygge drømmebyen. Er grunnmuren urokkelig, eller faller det hele sammen i en haug av grus?Loading next content