Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
lifestyle

Citroën produserer flere My Ami Buggy'er

Den franske bilprodusenten utvider sitt tilbud av minibiler.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mens Citroën opprinnelig bare laget 50 My Ami Buggys, har bilen tilsynelatende vært en massiv suksess for den franske bilprodusenten, ettersom Citroën nå har kunngjort at de bygger ytterligere 1 000 enheter, og at disse nå skal sendes til totalt ti land, med disse; Italia, Spania, Belgia, Hellas, Portugal, Storbritannia, Luxembourg, Marokko og Tyrkia.

I tillegg til dette bekrefter Citroën at disse nye enhetene vil ha forbedret utstyr, og vil tilby ekstra tilbehør, for eksempel gjennomsiktige dørdeksler og en avtakbar glidelåspose i midten av rattet for oppbevaring av små gjenstander.

Denne andre utgaven av bilene vil også ha forbedrede dør- og takrammer, et bedre taklukkesystem, en ny instrumentenhet og mer, og vil komme i salg 20. juni til en pris på 10 490 euro. Med 40 enheter lovet for STORBRITANNIA, sørg for å merke denne datoen i kalenderen hvis du er ute etter et perfekt kjøretøy for å leve strandlivet med.

Citroën produserer flere My Ami Buggy'er
Citroën
Dette er en annonse:


Loading next content