Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Civilization Revolution

Civilization Evolution

Wii-utgaven er satt på hold

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det vites ikke nøyaktig hvilke problemer som 2K Games har opplevd under utviklingen av Sid Meier's Civilization Revolution til Wii, men firmaet har nettopp meddelt at man inntil videre har satt utviklingen av denne utgaven på hold.

En talsmann fra 2K Games sa følgende:

"Utviklingen av Wii-utgaven av Sid Meier's Civilization Revolution er for øyeblikket satt på hold. Vi fokuserer akkurat nå alle våre krefter på å lage den best mulige Civilization-opplevelse til Xbox 360, PlayStation 3 og Nintendo DS."

Så får vi avvente å se om de fortsette den videre utviklingen av Wii-versjonen eller om at denne uttalelsen var spikeren i kista - hva tror du?

Civilization Revolution
Civilization Revolution
Civilization Revolution

Relaterte tekster

3
Civilization RevolutionScore

Civilization Revolution

ANMELDELSE. Skrevet av Trym Haugerud

Det tunge strategispillet har blitt adskilig lettere og mer tilgjengelig, men er fortsatt stor moro. Trym Haugerud har lekt hærfører!

Civilization Revolution

Civilization Revolution

FORSPILL. Skrevet av Trym Haugerud

Civilization går bort fra statistikk og tall, og kaster seg inn på konsollene i en tegnet og lettbeint variant. Les alt innenfor!Loading next content