Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Civilization Revolution

Civilization på Facebook

Sid Meier følger trendene

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det klassiske strategispillet Civilization er nå på vei til Facebook. Dette forteller spillseriens bakmann Sid Meier på Civilization-forumet. Spillet spilles med brukerens Facebook-venner, og navnet blir Civilization Network. Sid Meier har følgende å si om prosjektet:

- Civilization Network lar samarbeide med vennene dine om å lage verdens kraftigste, rikeste, smarteste eller rett og slett kuleste sivilisasjon. Dere kan samkjøre strategier for å vinne store slag, dele teknologi for komme foran rivalene, forhandle med venner og familie om å opprette en egen regjering og vinn viktige valg, kontroller og bygg ut byene dine og maksimer produksjon, spioner på fiender og samarbeid med vennene dine om å lage et av verdens underverk.

Civilization Network planlegges å slippes allerede neste år.

Civilization Revolution

Relaterte tekster

3
Civilization RevolutionScore

Civilization Revolution

ANMELDELSE. Skrevet av Trym Haugerud

Det tunge strategispillet har blitt adskilig lettere og mer tilgjengelig, men er fortsatt stor moro. Trym Haugerud har lekt hærfører!

Civilization Revolution

Civilization Revolution

FORSPILL. Skrevet av Trym Haugerud

Civilization går bort fra statistikk og tall, og kaster seg inn på konsollene i en tegnet og lettbeint variant. Les alt innenfor!Loading next content