Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Civilization V

Civilization V får vikinger

Usiviliserte dansker inntar sivilisasjonen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

2K Games og Firxais har annonsert to nye nedlastingspakker til strategispillet Civilization V, og den ene av disse er kanskje ekstra interessant sett med nordiske øyne.

Den ene pakken bærer nemlig navnet Civilization and Scenario pack Denmark - The Vikings, og som navnet antyder får man altså gleden av å ta kontrollen over en gjeng med hardbarka danske råtasser.

Vi vet jo alle at de tøffeste vikingene kom fra Norge, men likevel kan det bli artig å innta skoene til kjente vikingfigurer som Harald Blåtann og lede dine styrker i kampen om Englands trone.

Den andre nedlastingspakken bærer navnet Explorers Map Pack, og her står utforskning i sentrum. Pakken vil inneholde 10 nye kart som utspiller seg i "alt fra hete ørkener til fuktige jungler, fra Karibien til Beringstredet". Det ser med andre ord ut til å være noe for enhver smak.

Ifølge traileren skal pakken være tilgjengelig for kjøp gjennom Valves Steam-tjeneste, men i skrivende stund ser det ikke ut som den er blitt lagt ut i Norge/Europa foreløpig.

HQ

Relaterte tekster

5
Civilization V: Brave New WorldScore

Civilization V: Brave New World

ANMELDELSE. Skrevet av Kenneth Flage

Den Industrielle Revolusjonen har kommet til Civilization V, og med seg har den en total renovasjon av det kulturelle og politiske systemet. Vi har spilt Brave New World.

1
Spill Civilization V gratis på Steam

Spill Civilization V gratis på Steam

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I påvente av Civilization: Beyond Earth har utvikler Firaxis funnet noe du kan gjøre slik at du ikke blir gal av å vente, nemlig Civilization V. Hvis du ikke eier det...



Loading next content