Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Civilization V

Civilization V til Mac i år

I butikkene rundt juletid

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Civilization V ble en braksuksess, og nå ser det ut til at ikke bare PC-eierne vil få gleden av Sid Meiers strategieventyr. Aspyr Media annonserte nylig at de er i full sving med en Mac-utgave av Civilization V, og lovte samtidig å ha den ferdig rundt juletider.

Aspyr er selskapet som stod bak Mac-versjonen av Civilization IV, som også har også konvertert Call of Duty: Modern Warfare og Star Wars: The Force Unleashed til eple-plattformen.

Civilization V

Relaterte tekster

5
Civilization V: Brave New WorldScore

Civilization V: Brave New World

ANMELDELSE. Skrevet av Kenneth Flage

Den Industrielle Revolusjonen har kommet til Civilization V, og med seg har den en total renovasjon av det kulturelle og politiske systemet. Vi har spilt Brave New World.

1
Spill Civilization V gratis på Steam

Spill Civilization V gratis på Steam

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I påvente av Civilization: Beyond Earth har utvikler Firaxis funnet noe du kan gjøre slik at du ikke blir gal av å vente, nemlig Civilization V. Hvis du ikke eier det...Loading next content