Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Civilization: Beyond Earth

Civilization-utvikleren starter sin egen messe

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Blizzard har Blizzcon, Bethesda og Id Software har QuakeCon og nå har snart Firaxis også deres helt egen messe for fansen. I slutten av neste måned åpner nemlig studioet bak både den legendariske Civilization-serien (inkludert det kommende Civilization: Beyond Earth) og suksessen Xcom: Enemy Unknown dørene til FiraxiCon.

Ved siden av et navn som ruller av tungen kan FiraxiCon skryte av godbiter til fans av alt fra Civilzation og Xcom til Pirates og Railroad. På programmet står blant annet en Xcom-turnering, ved siden av paneldebatter, presentasjoner, og et event kalt "An Evening with Sid Meier.

"Dette og mer til" lover både Firaxis og moderselskapet 2K Games i en pressemelding, og vi i Gamereactor håper naturligvis på en og annen annonsering på messen også. FiraxiCon går av stabelen i Hunt Valley i Maryland den 27. september.

Civilization: Beyond Earth

Relaterte tekster

6
Civilization: Beyond EarthScore

Civilization: Beyond Earth

ANMELDELSE. Skrevet av Kenneth Flage

Der hvor verdenshistorien har begynt å føles som en tvangstrøye på Civilization-serien kommer nå Beyond Earth med nye ideer og valg som har konsekvenser for spillet ditt.Loading next content