Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Gears of War 3

Cliff Bleszinski ba om mindre pupper i Gears of War

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Under emneknaggen #GearsFacts har den berømte Gears of War-skaperen Cliff Bleszinski benyttet Twitter for å avsløre en rekke ukjente detaljer om suksesserien. Blant avsløringene får vi vite at den kvinnelige spillfiguren Anya opprinnelig var utstyrt med enorme bryster, men at Cliff ga beskjed om å gjøre henne mindre tegneserieaktig.

"I pushed back on Pete [Pete Haye] to make her less cartoony"

Han forteller også at mye av inspirasjonen bak spillet kom fra sorgen han følte på etter at hans første ekteskap røk. I tillegg hevder han at de jobbet som om de hadde alle odds mot seg, noe Cliff begrunner med at det var en ny spillserie, ny kamerabruk, ny enspiller og flerspiller, ny konsoll med mer. For å lese flere utspill om Gears of War-serien kan du sjekke ut denne tråden på Reddit-forumet.

Gears of War 3

Relaterte tekster

Gears of War 3Score

Gears of War 3

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Gears of War er større, vakrere og mer spektakulært enn noensinne, og selv ikke en pinlig svak historie og få overraskelser kan hindre meg å anbefale dette...Loading next content