Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Lawbreakers

Cliff Bleszinski jobber med Project Bluestreak

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Kort melding til alle som er Gears of War- eller Cliff Bleszinski-fans (eller begge deler). For noen dager siden annonserte Bleszinski at pausens hans fra bransjen er over, og at han har begynt med spillutvikling for fullt igjen.

Nå har han i tillegg avslørt at det neste prosjektet hans, som utvikles av hans eget nye studio Boss Key Productions, bærer navnet Project Bluestreak. Dette er etter alt å dømme spillet han har fristet med i sosiale medier, selv i perioden da han egentlig hadde permisjon.

Vi mistenker at Bluestreak er et kodenavn, men vi ser likevel frem mot den fulle avsløringen tirsdag 8. juli. Det er rett over helgen det!

Lawbreakers

Relaterte tekster

0
Lawbreakers blir gratis

Lawbreakers blir gratis

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Det gikk ikke så bra for skytespillet Lawbreakers, og nå har Nexon kunngjort at spillet er free-to-play, med en stor hake... Spillets servere stenges i september. Denne...

0
Boss Key legger Lawbreakers på is

Boss Key legger Lawbreakers på is

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Lawbreakers, det tyngdekrafttrossende skytespillet fra Boss Key Productions, har offisielt blitt lagt på is etter at studioet annonserte at de går videre til andre...Loading next content