Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Clusterpuck 99

Clusterpuck 99 kommer til Switch i høst

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har gått litt over to år siden Clusterpuck 99 kom ut til PC og Xbox One. Spillet, som er en slags arkadeaktig blanding av fotball og hockey, fikk en relativt god mottakelse, og snart vil Nintendo Switch-eiere prøve litt kaotisk moro også.

PHL Collective har nemlig gitt oss en ny trailer som avslører at spillet vil komme til Nintendo sin nyeste konsoll i løpet av høsten. Om du ikke er fornøyd med de allerede utfordrende banene vil du også kunne lage dine egne baner, og disse kan du spille sammen med opp til sju andre personer i lokal multiplayer når spillet kommer senere i høst.

Er dette noe Switch-eiere bør skaffe seg?

HQ
Clusterpuck 99

Relaterte tekster

0
Clusterpuck 99 ute nå

Clusterpuck 99 ute nå

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Helt siden Gamereactor fikk muliget til å snakke med utviklerne PHL Collective tidligere i år, har vi holdt et øye med Clusterpuck 99. En av hovedgrunnene er at det...Loading next content