Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
film-anmeldelser
Cocaine Bear

Cocaine Bear

Universal går for en overdådig B-film om en kokain-addled bamse og André har anmeldt Elizabeth Banks 'splatter komedie ...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Cocaine Bear er den sanne historien om Pablo Escobear - en amerikansk svart bjørn som blir kokainmisbruker når han finner pakker med cola spredt i skogen og lemlester alt i veien for å trekke en linje. Nei, selvfølgelig er massakrebiten i seg selv ikke helt sann. Den virkelige bjørnen overdoserte og kan sees på som en utstoppet påminnelse om de ødeleggende effektene av narkotikabruk i Kentucky. Heldigvis holder filmen seg langt unna virkeligheten i denne forbindelse og lar Escobear gå berserk på en haug med uskyldige skogsbesøkende.

Elizabeth Banks har ikke helt funnet sin identitet som regissør etter den forferdelige Pitch Perfect 2 og den håpløse Charlie's Angels-nyinnspillingen med Kirsten Stewart i hovedrollen, men med B-filmens spektakulære Cocaine Bear ser filmskaperen faktisk ut til å være inne på noe. Med en tittel som Cocaine Bear får du akkurat det du forventer - blodig tullete humor - og den rir litt på samme hype som meme-fabrikken Snakes on a Plane produserte i 2006, men forskjellen her er at Cocaine Bear faktisk leverer på sitt sprøere premiss i større grad enn den tamme Samuel Jackson-filmen. I motsetning til for eksempel Sharknado-hjulene, er det også splattereffekter her for å sikkerhetskopiere det corny-konseptet med litt mer overdådig kjøtt på beinene.

Det hele er ganske dumt, men det er å forvente i en leken slasher, der karakterene stort sett eksisterer for å bli revet i stykker av skogdyret. Det er nok guts og "gore" her for å underholde det tiltenkte publikum, og Banks klarer å balansere en stor rollebesetning med en cheesy dramatisk tone som for det meste legger til filmens komiske effekt. Historien er ikke ment å bli tatt på alvor, og for det meste fungerer den enkle historien om politi, narkotikahandlere og uvitende turister som kolliderer med kokainmonsteret.

Cocaine Bear
«Jeg elsker kokain, det er mitt oppdrag, fordi stoff er min lidenskap!»
Dette er en annonse:

Som et kokainrush (etter vår redaktør-Mackans erfaring) er det høyenergiske scener som skrur galskapen opp til det maksimale, som når vår hårete tittelfigur går berserk på et ambulanseteam i filmens desidert beste høydepunkt. Cocaine Bear er ikke redd for å sende karakterer like raskt som de blir introdusert, men som en cola-mani (ifølge Mackan, i det minste), er den ikke alltid i høygir, og når filmen senker tempoet, blir filmens mange feil som elendig dialog og flate karakterer tydelige.

Keri Russell er vanligvis god, men er sannsynligvis blant filmens minst interessante karakterer, og dessverre var Ray Liottas siste ferdige forestilling dempet, og dukket opp her mot filmens siste tredjedel for å gi filmen en slags gravitas som for det meste drar ned den brutale tonen. Jeg opplever også at filmen tones litt for mye mot slutten i stedet for å fortsette å trampe på gasspedalen. Redigeringen blir rotete mot siste akt også, der det merkes at filmen kunne ha gjort det bra med færre karakterer eller i det minste byr på en siste blodig vri. Mer praktiske effekter kunne også ha balansert ut noen av de mer åpenbare digitale spesialeffektene.

Til slutt hadde jeg imidlertid ganske mye moro med det lade-sniffende rovdyret. Det er fartsfylt, underholdende og herlig slapdash, selv om filmen kunne ha tilbudt mer av det samme. Sam Raimi-vibbene er sterke og 80-tallsmusikken er godt integrert, med Banks som gjentatte ganger klarer å injisere en dose kjøttrivende galskap i betrakterens armer, slik at regissøren kan være stolt av å ha funnet en nisje som hun mer enn gjerne fortsetter å utvikle.

06 Gamereactor Norge
6 / 10
+
Ikke en slam dunk, men til tross for sine åpenbare feil, er det fortsatt en morsom slasher.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

0
Cocaine Bear

Cocaine Bear

FILM-ANMELDELSE. Skrevet av André Lamartine

Universal går for en overdådig B-film om en kokain-addled bamse og André har anmeldt Elizabeth Banks 'splatter komedie ...Loading next content